JPV Racingista & Jussi Vehviläisestä on tärkeää viedä korkeatasoista motocross tietämystä koko Suomeen, kaikkien junioreiden ja harrastajien hyväksi. 2009 tästä ajatuksesta syntyi Suomen läpi kulkeva JPV MX-koulukiertue.

Palaute kiertueesta on ollut vuosien saatossa uskomattoman hyvää. Siitä kuuluu suuri KIITOS kerhoille ja erityisesti kerhojen puuhamiehille.

Korona tilanteen vuoksi 2022 MX-koulukiertue ei kuitenkaan toteudu kiertuemuodossa, mutta JPV MX-kouluja järjestetään ympäri Suomen. MX-koulut järjestetään aina tarkasti THL:n koronarajoitusten ja Moottoriliiton ohjeistuksen mukaan. Valtaosa kerhoista haluaa pitää koulutukset paikallisina tapahtumina, tästä syystä emme päivitä MX-koulukalenteria julkisesti ja infoamme Facebook sivuillamme ainoastaan kouluista, joissa kerhot ottavat mukaan myös ulkopaikkakuntalaisia.

MX-Koulupäivän opetus keskittyy lajin perustekniikoiden eri osa-alueisiin, sisältäen ajoasennot, kaasun- / jarrujenkäyttämisen, kurviajon ja hyppäämisen.

Tapahtuman järjestäjänä toimii yleensä paikallinen Moottorikerho, ilmoittautumiset tapahtuvat suoraan kerhoille ja he myös määrittelevät osallistumismaksun.

 

 

 

 

 

 

 

 

Motopalvelu logoduell color logo  ktm color logo